• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
  • Twitter

Традицијата и квалитетот во изработката на печати се нашето главно обележје.

                                                                          Тродат Печати

Прв и најстар дистрибутер на TRODAT во Македонија
Канцеларија Тродат
Автоматски печат

Промотивни производи!

Нашите производи

Прв официјален застапник на Trodat во Македонија

Офцијален застапник на тродат

Производи и услуги на Тродат Печати :

     1- ТРОДАТ печати
     2- ТРАКС печати
     3- МАТУЈА печати
     4- Ласерско гравирање
     5- Услуги за графички дизајн

Само еден телефонски повик Ве дели од сите Ваши желби и потреби:

075 466 466.

Нашата компанија нуди најквалитетна и најбрза услуга за изработка на печати како и услуга за ласерско гравирање со нашите најнови и со највисок квалитет машини.Текстовите, логоата и се што имате замислено може да се изгравира на гума за печат, метал, дрво,стакло и сл.

Со обновената веб-страна за е-трговија www.trodatpecati.com, нудиме многу различни производи, понудени на  продажба и достапни до нашите верни клиенти во секое време.

 Морам да признаам една од најдобро остварените соработки во мојата кариера.

 Она што ги прави различни од останатите е нивната посветеност и лојалност, опуштениот и пријатен однос кон клиентите од една страна и сериозниот врвен професионализам од друга страна.

  Доколку ви треба одличен старт за вашиот бизнис, посетете ги ТРОДАТ Печати, ќе Ве исполнат со позитивни вибрации и најквалитетни печати!

Печат е основно средство со кое се потврдува автентичност на исправат.

Затоа:

Ви ги препорачувам изработка на Тродат Печати..., бидејки ја сум презадоволен од комплетната изработка и целосната услуга на тимот кој се наоѓа во Тродат Печати...

Ако сакате да оставите траен и квалитетен печат со вашиот бизнис, јас Ви ги препотачувам печатите на Тродат Печати...

Никој подобар печат нема да направи!

во оваа убава земја каде што дојде како странски инвеститор , тоа е компанија со хуманитации, насмеани и професионална, брза работа на тимот. Благодарен сум за сите квалитетни услуги и целата поддршка.